Wie ben ik ...

Success is not the key to happiness, happiness is the key to success.

17 jaar ervaring en freelance werk in beauty make up. 6 jaar in permanente make up. I love my job! De voldoening van creëren. Van altijd nieuwe mensen te ontmoeten en te delen. Honderden plekken mogen ontdekken.

Op 8 jaar zei ik tegen mijn tante “later wil ik iets worden met kleuren”. Ik houd van opmaken met de kleuren uit mijn palet en ben passioneel nieuwsgierig naar de kleuren van het leven en van mensen.

Beauty make up vraagt techniek en talent. En ja, artificiële schoonheid is fun! Glitter en knalrode lippen? Ja! Toch kom ik na jaren ervaring tot de essentie van mijn werk “where natural beauty becomes art”. Ik houd van perfectie. Van intuïtief werken met alleen dat wat nodig is om een nog mooiere ‘ik’ in de spiegel te laten zien.

Ik geef les. Kennis en talent delen doe ik graag. Veel praten ook!

Ik houd van yoga en shake ass dance moves. Van lekker eten en muziek. Van delen met geliefden. Ik kijk naar het groter geheel. En ben een dromer. Ik volg mijn intuïtie en spiritualiteit. Klaar om hard te werken. Ik geloof in “a smile is the best make up to wear” en ook soms in engelen.

 • * Droom je van dat ietsie pietsie extra schoonheid?
 • * Wil je zelf leren hoe je look te verfrissen?
 • * Hoe de magie op anderen te doen?

Ik ben Kobie en kijk ernaar uit u te ontmoeten.

    Wees zo vrij mij te contacteren.

    Een afspraak maken?