Permanente Make up

Where natural beauty becomes art …

 • Permanente make up is onze natuurlijke schoonheid accentueren met micropigmentatie.
   
  Een intense oogcontour vangt een vermoeide blik op. Aangezette wenkbrauwen geven meer présence aan het gelaat. Een natuurlijke contour geeft kleur aan de lippen.
   
  Het gemak om zo elke ochtend op te staan.
   
  Heb je interesse? Kom gerust langs voor vrijblijvend advies!
   
  Meer medische en andere info onderaan.
 •  

  Portfolio

  Info

  Stel al je vragen via een privé bericht! Voor info, prijzen & afspraken. Of bel mij gerust op – 0489 57 76 76

   
  Schrijf mij!

   

 •  
  Voor het aanbrengen wordt de permanente make up besproken, naar persoonlijke wensen en professioneel advies. De kleur kiezen we samen. Voor de behandeling wordt een tekening gemaakt die kan worden aangepast en hierover wordt gepigmenteerd.
   
  Micropigmentatie geeft geen tatoeage voor het leven. Dit is door nieuwe wetgeving verboden. De pigmenten blijven vele jaren zitten en worden geleidelijk aan afgestoten via de regeneratie van de huid. De snelheid van dit proces is persoonsgebonden. Retouches zijn nodig. Vooral bij de wenkbrauwen om de intensiteit van de kleur te behouden, jaarlijks of tweejaarlijks. Donkere eyeliners behouden vele jaren hun intensiteit. Ook een lipcontour houdt langer.
   
  Er zijn bepaalde contra-indicaties. Waaronder : diabetes, virus, tijdens behandeling van kanker, zwangerschap -en borstvoeding, bepaalde medicatie, …
  Tijdens een intake gesprek maken we samen een medische fiche aan. Hiermee kan eventueel een behandelende arts worden geraadpleegd.